preloader
Scroll to top
Welkom bij HLDC

Huizenga Leadership Development & Coaching

Interim Management, (Team)coaching & Advies op maat

HLDC weet, door jarenlange ervaring binnen de overheid, uitvoerige kennis over teamvorming in crisissituaties en een achtergrond binnen het Korps Mariniers als geen ander dat werken in effectieve teams essentieel is om de opdracht te laten slagen. Of het nu gaat om de transformatie in het sociaal domein, de aanpak van ondermijning, een vluchtelingencrisis of de bestrijding van COVID 19, hoe goed het plan op papier ook lijkt te zijn, de werkelijkheid is vaak weerbarstig en nóg uitdagender dan het plan. Alleen leidinggevende en organisaties die snel weten in te springen op veranderende omstandigheden, houden bestaansrecht en vertrouwen van de samenleving.

Om als team in dit soort uitdagende omstandigheden doelen te behalen, moet het team samengesteld zijn gericht op de opdracht en de omgeving, moeten teamleden elkaar volledig kunnen vertrouwen, toegang hebben tot alle beschikbare informatie, een duidelijke taak hebben en tenslotte ook mandaat hebben om te handelen. HLDC helpt organisaties bij het creëren van effectieve teams, doormiddel van Interim-management, team coaching of advies op maat, voor welke uitdaging uw organisatie ook staat.

“Leidinggeven onder uitdagende omstandigheden is vertrouwen geven op het juiste niveau, op het juiste moment, aan de juiste mensen.”